عیب یابی با Web Server ها یکی دیگر از روش های عیب یابی است، که موضوع قسمت 31 از سری آموزش های پی ال سی S7-1500 زیمنس می باشد. پیشنهاد می کنیم که اگر روش های عیب یابی را تاکنون مطالعه نکرده اید حتما بخوانید.
مقاله پیشنهادی:
اگر در نظر داشته باشید که از قابلیت Web Server ها استفاده کنید، باید ابتدا آن را فعال سازی نمایید. فعال سازی هم توسط نرم افزار Step7 صورت می گیرد. در ادامه مراحل شرح داده شده است:
نکته!
- در زمان فعال سازی یک پیغام برای شما به نمایش در می آید مبنی بر فعال سازی Web Server حفاظت در برابر دسترسی غیر مجاز داخلی یا خارجی را کاهش می دهد. اگر این هشدار را تایید نمایید، گزینه Permit Access Only With HTTPS می تواند در حالت فعال و غیر فعال قرار گیرد.
- پروتکل ایمن HTTPS در شبکه های کامپیوتری به صورت وسیع در حوزه اینترنت در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
پس از طی 10 مرحله بالا زمان دسترسی به Web Server در CPU می رسد.
توضیحات:
با طی این 4 مرحله دو بخش General و Status به نمایش در می آید. بخش General مربوط به اطلاعات عمومی سیستم و بخش Status مربوط به وضعیت فعلی سیستم می باشند. اگر نیاز دارید که به امکانات بیشتری دسترسی پیدا کنید باید Login کنید. ( آموزش در ادامه شرح داده شده است. )
این قسمت اصلی بخش عیب یابی می باشد، زیرا در این قسمت به اطلاعات بافر CPU دسترسی پیدا کرد. برای مشاهده محتویات بافر تشخیص عیب CPU لازمه تعریف کاربر می باشد. اگر کاربر تعریف نکرده اید مراحل ذیل را انجام دهید:
توضیحات:
- انتخاب کاربر پیش فرض Every Body با دسترسی محدود هستند که از قبل تنظیم شده است. تا زمانی که برای خود کاربری ایجاد نکنید به عنوان Every Body وارد تنظیمات خواهید شد.
- سطح دسترسی شامل 3 نوع Minimum (حداقل)، Restricted (محدود با انتخاب یک یا چند گزینه مورد نظر) و Administrative (اجرایی با انتخاب همه گزینه های دسترسی) می باشد.
- پس از دسترسی به امکانات اضافی Web Server ها می توانید رخدادهای ثبت شده در بافر تشخیص عیب CPU وضعیت سیستم را ارزیابی نمایید و خطاها را رفع کنید.