زیمنس سیماتیک
نمایندگی زیمنس در ایران
منوی سایت
صفحه اصلی
محصولات
فشار متوسط زیمنس
اتوماسیون صنعتی زیمنس
فشار ضعیف زیمنس
مقالات آموزشی
خدمات
مشاوره رایگان
تعمیر قطعات زیمنس
دانلود نرم افزار
دانلود کاتالوگ
مدیا
درباره ما
ارتباط با ما
مقالات آموزشی
تفاوت تابلو برق صنعتی و کنتوری
تفاوت تابلو برق صنعتی و کنتوری را باید به صورت جداگانه بررسی کنیم. ابتدا تابلو برق صنعتی به صورت مختصر را تعریف می نماییم. تابلو برق یک محفظه فلزی همانند قفسه کتاب یا جعبه می باشد که طبق قوانین خاص برق، تجهیزات را در آن جایگذاری می نمایند.
تابلو برق های صنعتی
تابلو برق (Electrical Enclosure)، یک محفظه با تجهیزات برقی می باشد که با هدف کنترل و همچنین توزیع انرژی الکتریکی به کار گرفته می شود.
استاندارد در پروفی باس
در زمان استفاده از کابل های پروفی باس 10 مورد را باید در نظر بگیرید. کابل های پروفی باس یک پروتکل برای ارتباطات فیلدباس میدانی در فناوری اتوماسیون است. پروفی باس سیستمهای اتوماسیون و کنترلرها را با دستگاههای میدانی غیر متمرکز مانند سنسورها ، محرکها و رمزگذارها پیوند می دهد.
معرفی کابل پروفی باس
کابل پروفی باس در سیستم های اتوماسیون در جهت انتقال داده ها به کار می رود. کابل های پروفی باس با ایجاد مسیری امن برای داده ها، ارتباطی موثر را میان تمام PLC، HMI، سنسورها، درایوها، محرکها و … ایجاد نماید.
خطایابی اینورتر سری A,F
خطایابی اینورترهای سری A, F را در این مقاله آموزش خواهیم داد. اینورترها قادرند سرعت موتور AC سه فاز کنترل نمایند. اینورترها کنترل موتور را بدون هیچ گونه کاهش قدرت و گشتاور موتور انجام دهند. زیمنس سیماتیک
انواع CPUهای استاندارد پی ال سی S7-1500
در آخرین مدل PLC که توسط زیمنس ارائه شده است دو مشخصه تعبیه شده است که آن را به کنترلرهای پیشرفته تبدیل کرده است. این دو قابلیت صفحه نمایش و همچنین سیستم های عیب یابی یکپارچه است. در این مدل شاهد سرعت پردازش بیشتری نسبت به مدل S7-300 و S7-400 شاهد هستیم.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 40: فهرست Cross reference
به پایان سری آموزش های پی ال سی S7-1500 رسیده ایم. تیم فنی زیمنس سیماتیک (نمایندگی زیمنس) با تلاش فراوان 40 قسمت آموزش تهیه نموده است. قسمت پایانی مبحث فهرست Cross reference
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 39: ایجاد Trace جدید
در مقاله پیشین در مورد Trace مقدمه ای پرداختیم، Traceدر لغت به معنای ترسیم است. شرکت زیمنس امکانات نرم افزاری مشخصی برای این قابلیت در نظر گرفته است، از جمله امکان ضبط اطلاعات یک سیگنال را برای اهداف گوناگونی، از جمله عیب یابی فراهم می کند.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 38: ویرایشگر Trace
Trace، در لغت به معنای ترسیم است. شرکت زیمنس امکانات نرم افزاری مشخصی برای این قابلیت در نظر گرفته است. قابلیت Trace امکان ضبط اطلاعات یک سیگنال را برای اهداف گوناگونی، از جمله عیب یابی فراهم می کند.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 37: مراحل انتقال پروژه
کلمه Migrating در زمینه اتوماسیون صنعتی معنای انتقال یک پروژه از نرم افزارهای قدیمی به نسخه های جدید می دهد. برای انتقال یکسری پیش نیاز خواهد بود که برای مطالعه لینک ( پیش نیاز انتقال پروژه ) را کلیک کنید. در ادامه مراحل انجام عملیات انتقال پروژه را آموزش خواهیم داد.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 36 : قابلیت های Proxy
در برخی مواقع در پروژه های صنعتی، کارشناسان اتوماسیون به روز رسانی را در اولویت خود قرار می دهند. برای جایگزین کردن سیستم های مانیتورینگ قدیمی به نشخه های جدیدتر از جمله مواردی است که در طول روند پروژه به آن نیاز خواهیم داشت. نمایندگی زیمنس در ایران
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 35 : حفاظت در برابر کپی
زیمنس سماتیک در قسمت 35 آموزش پی ال سی 1500 زیمنس در برابر کپی محافظت نمایید. برنامه یا بلوک های برنامه نویسی شده را به یک کارت حافظه (SIMATIC Memory Card) یا CPU خاص وابسته نمایید. با بهره گیری از حفاظت در برابر کپی این هدف محقق می شود.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 34 : حفاظت بلوک برنامه نویسی
حفاظت بلوک برنامه نویسی از طریق گزینه Know -how protection صورت می گیرد. برای حفاظت یک یا چند بلوک برنامه نویسی OB، FB و FC می توانید حفاظت کنید.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 33 : سطح دسترسی به CPU
قسمت 33 آموزش پی ال سی 1500 زیمنس مربوط به سطح دسترسی ها به CPU می باشد که در 4 سطح تعریف شده اند. زیمنس سیماتیک نمایندگی محصولات اتوماسیون زیمنس
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 32 : امکانات حفاظتی CPU S7-1500
حفاظت و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار می دهد از جمله مواردی است که همه مهندسان باید در پروژه بدانند و رعایت کنند. در این قسمت هم حفاظت از CPU را آموزش داده ایم. زیمنس سیماتیک
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 31 : عیب یابی با Web Server
نمایندگی زیمنس در قسمت 31 آموزش پی ال سی S7-1500 زیمنس به مبحث عیب یابی از طریق Web Server ها را آموزش خواهد داد. برای مطالعه این آموزش رایگان کلیک نمایید.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 30 : عیب یابی CPU با دستگاه ها
عیب یابی CPU با دستگاه های دسترس از موضوع های مهم و کاربردی می باشد که در این قسمت از آموزش های PLC سری 1500 به آن پرداخته شده است. در این روش نیازی به باز کردن پروژه نخواهید داشت.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 29: عیب یابی با HMI
عیب یابی با کمک دستگاه های HMI موضوع آموزش قسمت 29 می باشد. دستگاه های HMI را در جهت عیب یابی پیکربندی نمایید. 15 مرحله گام به گام در این قسمت توضیح داده شده است.
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 28: سمبول ها
آشنایی با سمبول ها در نرم افزار TIA Portal در جهت نمایش وضعیت فعلی، مقایسه ای و همچنین حالت های کاری را نشان می دهد. زیمنس سیماتیک نمایندگی زیمنس در ایران با آموزش های PLC S7-1500 زیمنس
آموزش PLC S7-1500 نمایندگی زیمنس بخش نرم افزاری 27: نمایشگر CPU S7-1500
زیمنس سیماتیک در این قسمت آموزش می دهد تا از قابلیت های عیب یابی نمایشگر که شامل دو گزینه می شود، چگونه استفاده نمایید. علاوه بر عیب یابی، منبع خطا هم قابل نمایش است. نمایندگی زیمنس
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سیماتیک زیمنس
می باشد